GDPR

GDPR Πολιτική Προστασίας Δεδομένων και Cookies Ο παρόν διαδικτυακός τόπος www.fasma-eshop.gr είναι και το «Ηλεκτρονικό Κατάστημα» έκθεσης και διάθεσης προϊόντων (έτοιμα ενδύματα, υποδήματα και αξεσουάρ) μέσω του Διαδικτύου, το οποίο ανήκει στην ελληνική επιχείρηση με την επωνυμία «Λιάπτση Αναστασία & ΣΙΑ Ο.Ε.» και το διακριτικό τίτλο «Fasma», που εκπροσωπείται νόμιμα και εδρεύει στα Γιαννιτσά, οδός Χατζηδημητρίου 5, T.K. 58100 Ελλάδα (ΑΦΜ: 800087730 / Δ.Ο.Υ Γιαννιτσών) με ηλεκτρονική διεύθυνση sales@fasma–eshop.gr, τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος 23820-27685 (στο εξής «Επιχείρηση» ή «fasma–eshop.gr». Η Επιχείρηση μας τηρεί τη σχετική νομοθεσία για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως ισχύει σήμερα με την εφαρμογή του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων 679/2016/ΕΕ, στο εξής ΓΚΠΔ. H Πολιτική Δεδομένων αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των Γενικών Όρων Χρήσης και Συναλλαγών του «fasma-eshop.gr» και ενιαίο σύνολο μ’ αυτούς. Μπορούμε κατά καιρούς να τροποποιούμε την Πολιτική αυτή σύμφωνα πάντα με την ισχύουσα νομοθεσία. Οποιαδήποτε τροποποίηση θα ισχύει αμέσως μόλις η τροποποιημένη Πολιτική αναρτηθεί στη σελίδα μας. Ταυτόχρονα θα υπάρχει σχετική ενημέρωση των επισκεπτών με μήνυμα που θα εμφανίζεται στην αρχική σελίδα. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε το Δικτυακό μας τόπο και τις υπηρεσίες του καθώς και τις υπηρεσίες του Ηλεκτρονικού μας καταστήματος, αφού έχουν γίνει τροποποιήσεις σύμφωνα με τα ανωτέρω, θα θεωρείται ότι αποδέχεστε αυτές τις τροποποιήσεις ανεπιφύλακτα. Εάν δε συμφωνείτε με τους όρους της παρούσας Πολιτικής, όπως δύναται να τροποποιείται, θα σας παρακαλούσαμε να μη συνεχίσετε τη χρήση του Δικτυακού τόπου και του Ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Α. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
  1. Τι είναι προσωπικά δεδομένα Δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα (προσωπικά δεδομένα) είναι κάθε πληροφορία που αφορά ένα πρόσωπο το οποίο μπορεί να ταυτοποιηθεί, δηλαδή να εξακριβωθεί η ταυτότητά του από το αναγνωριστικό αυτό στοιχείο. Τέτοια στοιχεία είναι για παράδειγμα το όνομα, διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης και φύλο του μέλους, αριθμός κινητού τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e mail) καθώς και δεδομένα χρήσης, όπως για παράδειγμα όνομα μέλους, κωδικός πρόσβασης (Κανονισμός 2016/679/ΕΕ).
  2. Ποια δεδομένα σας συλλέγουμε Ο Χρήστηςμπορεί να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα χωρίς να του ζητηθεί κανένα απολύτως προσωπικό στοιχείοαπό την επιχείρηση, εκτός εάν ρητά προηγουμένως ενημερωθεί προς τούτο από την επιχείρηση και δώσει τη συγκατάθεσή του.
Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας Όταν ο χρήστης κάνει μία παραγγελία, θα του ζητηθούν από μας τα εξής στοιχεία: ονοματεπώνυμο, πλήρης διεύθυνση (πόλη, οδός, αριθμός, ταχυδρομικός κώδικας, νομός, χώρα) προκειμένου να του αποσταλούν τα προϊόντα, τηλέφωνο επικοινωνίας (σταθερό ή/και κινητό), διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e- mail) προκειμένου να ενημερώνεται για την πορεία της παραγγελίας του. Τα στοιχεία αυτά είναι απαραίτητα προκειμένου να εκτελέσουμε σωστά τη διαδικτυακή πώληση και να ενημερώνουμε το Χρήστη σχετικά μ’ αυτήν. Ο Χρήστης συμπληρώνοντας τα στοιχεία του και αποδεχόμενος τους όρους χρήσης και την πολιτική της Επιχείρησης, δίνει τη συγκατάθεσή του στη συλλογή εκ μέρους της Επιχείρησης των στοιχείων που του ζητούνται για την εκτέλεση της διαδικτυακής πώλησης. Ο Χρήστης δεσμεύεται ότι τα στοιχεία που παρέχει είναι αληθινά και ακριβή και ότι θα ενημερώνει την Επιχείρηση μας σε περίπτωση αλλαγής, ώστε να είναι επικαιροποιημένα. Για την εγγραφή του Χρήστη στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα Ο Χρήστης έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει τον προσωπικό του λογαριασμό στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα για την γρηγορότερη και καλύτερη εξυπηρέτησή του. Στο εξής ο εγγεγραμμένος χρήστης θα καλείται «μέλος». Για την εγγραφή του χρήστη ως μέλους θα του ζητηθούν τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, πλήρη διεύθυνση (πόλη, οδό, αριθμός, ταχυδρομικό κώδικα, νομό, χώρα), τηλέφωνο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e- mail), όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβαση (password). Με την εγγραφή στο σύστημα ως μέλος και αποδεχόμενους τους όρους χρήσης και την πολιτική της Επιχείρησης, ο Χρήστης δίνει τη συγκατάθεσή του στη συλλογή εκ μέρους της Επιχείρησης των στοιχείων που του ζητούνται και τα οποία τα οποία ο ίδιος συμπληρώνει με δική του θέληση. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για πληροφορίες αναγκαίες για την εκτέλεση της διαδικτυακής πώλησης και ενημέρωσης του Χρήστη σχετικά μ’ αυτή. Ο Χρήστης δεσμεύεται ότι τα στοιχεία που παρέχει είναι αληθινά και ακριβή και ότι θα τα ενημερώνει σε περίπτωση αλλαγής, ώστε να διατηρούνται επικαιροποιημένα. Το εγγεγραμμένο ΜΕΛΟΣ έχει ανά πάσα στιγμή πρόσβαση στα στοιχεία του μέσω του λογαριασμού του και δυνατότητα διόρθωσης αυτών και διαγραφής του. Το ίδιο μπορούμε να κάνουμε και εμείς με ένα απλό αίτημα του μέλους τηλεφωνικά από το 23820-27685 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου sales@fasma-eshop.gr Εγγραφή στο Newsletter Επίσης για την εγγραφή σας στην υπηρεσία Newsletter της Επιχείρησης μας με σκοπό την αποστολή σε εσάς ενημερωτικών μηνυμάτων για τα προϊόντα/ υπηρεσίες, τις προσφορές/ εκπτώσεις και τα νέα του fasma–eshop.gr, συμπληρώνετε στο σχετικό κουτάκι τη διεύθυνση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (email). Μ’ αυτόν τον τρόπο μας παρέχετε τη συγκατάθεσή σας να σας αποστέλλουμε ενημερωτικά e- mails. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να διαγραφείτε από τη λίστα, είτε πατώντας τη σχετική επιλογή στο τέλος του ηλεκτρονικού μηνύματος, είτε με ένα απλό αίτημά σας στην Επιχείρηση μας.
  1. Πώς επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού μας τόπου, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας με εμάς, την επικοινωνία μαζί σας, την ορθή εξυπηρέτησή σας και τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Ζητάμε τόσες μόνο πληροφορίες όσες μας χρειάζονται για την εκτέλεση της παραγγελίας και την ολοκλήρωση της διαδικτυακής πώλησης. Είναι τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να επεξεργαστεί η Επιχείρηση την παραγγελία του Χρήστη και να τον ενημερώνει για την κατάσταση της παραγγελίας του. Δηλώνοντας στην Επιχείρηση τα στοιχεία που σας ζητούνται είτε κατά την δημιουργία λογαριασμού είτε κατά την εγγραφή σας στο newsletter/ υπηρεσία μηνυμάτων είτε κατά τη διενέργεια μιας παραγγελίας, σας ενημερώνουμε κάθε φορά για ποιο λόγο σας ζητάμε τα εν λόγω στοιχεία και ότι έχετε πρόσβαση ανά πάση στιγμή σ’ αυτά και δικαίωμα διόρθωσης και διαγραφής. Αφού σας παραπέμπουμε να ενημερωθείτε για την Πολιτική Απορρήτου και την Πολιτική Δεδομένων της Επιχείρησης μας, σας ζητάμε τη συγκατάθεσή σας για να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας πάντα για τον σκοπό της υπηρεσίας που επιλέγετε να σας παρέχει η Επιχείρηση μας. Η Επιχείρηση μας δεν αποθηκεύει και δεν διαχειρίζεται τα δεδομένα των μέσων πληρωμής σας (πιστωτική/ χρεωστική/ paypal). Ο Χρήστης κατά την πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή μέσω paypal μεταβαίνει αυτόματα στην πλατφόρμα ηλεκτρονικών πληρωμών της Εθνικής Τράπεζας, με την οποία συνεργάζεται η Επιχείρηση μας, η οποία πλατφόρμα λειτουργεί με αυστηρή πολιτική απορρήτου που διασφαλίζει το απόρρητο και την εμπιστευτικότητα των στοιχείων σας. Η Επιχείρηση μας λαμβάνει μόνο την επιβεβαίωση ότι η πληρωμή ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Η Επιχείρηση μας λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του fasma-eshop.gr. Επίσης, τα στοιχεία της παραγγελία σας και μόνο αυτά που είναι απαραίτητα, φυλάσσονται από την Επιχείρηση μας για όσο χρονικό διάστημα απαιτεί η φορολογική νομοθεσία ή είναι πιθανόν να υπάρξουν νομικές αξιώσεις.
  2. Ποιοι έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας Όπως σας ενημερώνουμε και στην Πολιτική Απορρήτου της Επιχείρησης μας, σας εγγυούμαστε ότι έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για τη διαφύλαξη της εμπιστευτικότητας, της ακεραιότητας και της διαθεσιμότητας όλων των δεδομένων του Χρήστη. Για την ασφάλεια του Χρήστη έχει εγκατασταθεί SSL certificate, που διασφαλίζει την ασφάλεια των δεδομένων σας κατά την πλοήγηση στην ιστοσελίδα. Η Επιχείρηση μας δεσμεύεται ρητά ότι δε θα διαβιβάσει ή δημοσιοποιήσει προσωπικά στοιχεία σε τρίτους χωρίς τη συγκατάθεση του Χρήστη, εκτός εάν αυτό επιβάλλεται από το Νόμο. Εφόσον επιλέξετε την αποστολή των προϊόντων σας μέσω Επιχείρησης ταχυμεταφορών (courier), η Επιχείρηση μας, ύστερα από συγκατάθεσή σας, θα δώσει τα στοιχεία σας (τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου) στις εταιρείες ταχυμεταφορών που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης και στο Δικτυακό μας τόπο για την αποστολή σε εσάς των προϊόντων που έχετε αγοράσει από το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Στις περιπτώσεις που, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι ενέργειές σας για παραγγελία, διαβιβάζονται σε τρίτους στοιχεία σας, όπως σε παρόχους πιστωτικών καρτών για την επεξεργασία μιας πληρωμής εκ μέρους σας κατά την αγοράς σας από το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή σε τρίτους συνεργάτες μας οι οποίοι μας παρέχουν τεχνικές υπηρεσίες, όπως ενδεικτικά υπηρεσίες φιλοξενίας και τεχνικής υποστήριξης, σας διαβεβαιώνουμε ότι τα στοιχεία σας αυτά είναι πάντα κρυπτογραφημένα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να οδηγήσουν στο πρόσωπο του Χρήστη. Πολύ απλά οι τρίτοι βλέπουν μόνο αριθμούς και κωδικούς οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να ταυτοποιηθούν με το πρόσωπο. Τόσο ο χώρος φιλοξενίας της ιστοσελίδας μας όσο και οι πλατφόρμες ηλεκτρονικών πληρωμών και τραπεζικών συναλλαγών τηρούν μέτρα ασφαλείας και διασφάλισης των δεδομένων σας και έχουν αντίστοιχη πολιτική απορρήτου και προσωπικών δεδομένων. Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι της Επιχείρησης μας που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και πάντα υπό την εποπτεία του υπευθύνου του Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Επιπλέον σε περίπτωση νόμιμης διάταξης, υπηρεσιακής εντολής ή επίσημης προκαταρκτικής εξέτασης, η Επιχείρηση μας υποχρεούται άνευ ετέρου να θέσει τα σχετικά στοιχεία στη διάθεση της αντίστοιχης υπηρεσίας.
  3. Συγκατάθεση του Χρήστη Με τη διενέργεια οποιασδήποτε συναλλαγής σας και χρήση οποιασδήποτε Υπηρεσίας μας σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του fasma–eshop.grκαι αφού πρώτα μας δηλώσετε ότι έχετε ενημερωθεί και αποδέχεστε την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, μας παρέχετε τη συγκατάθεσή σας να επεξεργαστούμε τα δεδομένα για το σκοπό της υπηρεσίας που επιλέγετε κάθε φορά. Με την αποδοχή των όρων χρήσης και της Πολιτικής Δεδομένων μας παρέχετε τη συγκατάθεση να φυλάσσονται τα στοιχεία σας στα αρχεία της Επιχείρησης μας, μόνο αυτά που είναι απαραίτητα και αφορούν την μεταξύ μας διαδικτυακή πώληση, για όσο χρονικό διάστημα απαιτεί η φορολογική αρχή και για τυχόν έγερση νομικών αξιώσεων. Σας ενημερώνουμε κάθε φορά ποια στοιχεία σας χρειαζόμαστε και για ποιο λόγο, ώστε να γνωρίζετε ότι είναι τα απαραίτητα κάθε φορά για το σκοπό της υπηρεσίας που επιλέγετε από εμάς. Κάτω από τη συμπλήρωση των στοιχείων, υπάρχει κουτάκι επιλογής ότι έχετε διαβάσει τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου και δεδομένων της Επιχείρησης μας και συμφωνείτε με αυτούς. Υπάρχει και σχετικός υπερσύνδεσμος που σας οδηγεί απευθείας στους όρους χρήσης και στην πολιτική της Επιχείρησης. Παρακαλούμε προτού τσεκάρετε το κουτάκι να διαβάσετε τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου και δεδομένων της Επιχείρησης μας. Εφόσον τσεκάρετε το κουτάκι σημαίνει ότι έχετε διαβάσει τους όρους και την πολιτική και τους αποδέχεστε και μας παρέχετε την απόλυτη συγκατάθεση σας να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας για το σκοπό που σας ενημερώνουμε.
  1. Σκοποί συγκατάθεσης Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας: Όταν ο χρήστης κάνει μία παραγγελία, είτε ως μέλος είτε ως απλός χρήστης, αποδεχόμενος τους όρους χρήσης και την πολιτική της Επιχείρησης, δίνει τη συγκατάθεσή του στη συλλογή εκ μέρους της Επιχείρησης των στοιχείων που του ζητούνται και στην επεξεργασία τους προς το σκοπό της ολοκλήρωσης της παραγγελίας, της ενημέρωσης σχετικά με την εξέλιξή της και την παράδοση των προϊόντων σε αυτόν. Για την αποστολή των προϊόντων μέσω Επιχείρησης ταχυμεταφορών (courier), η Επιχείρηση μας θα ζητήσει τη συγκατάθεση  του χρήστη για να δώσει τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου στις εταιρείες ταχυμεταφορών που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης και στο Δικτυακό μας τόπο. Εφόσον τσεκάρει το σχετικό πεδίο παρέχει αυτόματα σε εμάς τη συγκατάθεσή του προς τούτο. Για διαφημιστικούς σκοπούς: Με την εγγραφή σας στην υπηρεσία Newsletter της Επιχείρησης μας με σκοπό την αποστολή σε εσάς ενημερωτικών μηνυμάτων για τα προϊόντα/ υπηρεσίες, τις προσφορές/ εκπτώσεις και τα νέα του fasma–eshop.gr, μας παρέχετε τη συγκατάθεσή σας να σας αποστέλλουμε ενημερωτικά e- mails. Επιπλέον μπορεί να σας ζητήσουμε τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου σας για την αποστολή σε εσάς σύντομων γραπτών μηνυμάτων SMS ή μέσω viber για ενημερώσεις της Επιχείρησης μας (για τα προϊόντα/ υπηρεσίες, τις προσφορές/ εκπτώσεις και τα νέα μας). Θα σας αποστείλουμε μηνύματα μόνο εφόσον έχουμε λάβει τη συγκατάθεσή σας. Επεξεργασία αναφορικά με απατηλές πράξεις: Συμφωνείτε ότι σε περίπτωση ύπαρξης εύλογων στοιχείων και εφόσον το απαιτεί η συγκεκριμένη περίσταση, η Επιχείρηση μας θα έχει το δικαίωμα να συλλέξει, επεξεργαστεί και χρησιμοποιήσει εκείνα τα δεδομένα, τα οποία είναι απαραίτητα για την αποκάλυψη, όπως και τη διακοπή προσφορών που δημιουργήθηκαν με δόλιο σκοπό καθώς και τα στοιχεία κάθε άλλης παράνομης ή αντισυμβατικής χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Διαβίβαση σε περίπτωση νόμιμης διάταξης/ Διαβίβαση σε υπηρεσίες ελλείψει νόμιμης διάταξης: Καθώς η διαβίβαση δεδομένων δεν επιτρέπεται βάσει νόμου, συναινείτε στη διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων σε διωκτικές και εποπτικές αρχές για την απαραίτητη προστασία από κινδύνους για την κρατική και δημόσια ασφάλεια καθώς και για τη δίωξη εγκληματικών πράξεων. Έχετε δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης που έχετε δώσει ανά πάσα στιγμή, σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. 3 του ΓΚΠΔ, η οποία θα ισχύει για την επεξεργασία των δεδομένων σας μετά την ανάκληση αυτή.
  1. Δικαιώματα χρήστη σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα Σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία για τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ο Χρήστης έχει τα δικαιώματα ενημέρωσης, πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού και εναντίωσης στην επεξεργασία και αποκλεισμού από την αυτοματοποιημένη λήψη απόφασης, όπως αυτά προβλέπονται στα άρθρα 15 ως 22 του ΓΚΠΔ. Έχει επίσης καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για κάθε παραβίαση των προσωπικών του δεδομένων.
Δικαίωμα πρόσβασης και ενημέρωσης Ο Χρήστης έχει ανά πάσα στιγμή δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένου προσωπικού χαρακτήρα και ενημέρωσης για τις εξής πληροφορίες. Ποια δεδομένα επεξεργαζόμαστε και για ποιους σκοπούς, αν υπάρχει ή υπήρξε διαβίβαση αυτών σε τρίτους αποδέκτες, για πόσο χρονικό διάστημα φυλάσσονται ή τα κριτήρια που καθορίζουν το εν λόγω διάστημα, το δικαίωμα για υποβολή αιτήματος για διόρθωση ή διαγραφή δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ή περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορά το υποκείμενο των δεδομένων ή δικαιώματος αντίταξης στην εν λόγω επεξεργασία, το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας σε εποπτική αρχή, επίσης, όταν τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα δεν συλλέγονται από το ίδιο το πρόσωπο, κάθε διαθέσιμη πληροφορία σχετικά με την προέλευσή τους, και εάν υπάρχει περίπτωση αυτοματοποιημένης λήψης αποφάσεων. Δικαίωμα διόρθωσης και διαγραφής Ο Χρήστης έχει δικαίωμα, με ένα απλό αίτημά του στην Επιχείρηση μας, τηλεφωνικά ή με mail να ζητήσει τη διόρθωση των στοιχείων του. Επίσης, έχει δικαίωμα να ζητήσει τη διαγραφή όσων στοιχείων του δεν είναι απαραίτητα πλέον είτε γιατί έχει ολοκληρωθεί ο σκοπός για τον οποίο ζητήθηκαν είτε γιατί ο Χρήστης ανακαλεί από δω και πέρα τη συγκατάθεσή του είτε γιατί αντιτάσσεται στην επεξεργασία τους. Ωστόσο, δεν έχει δικαίωμα διαγραφής των στοιχείων εφόσον αυτά είναι απαραίτητα να διατηρηθούν για λόγους φορολογικούς και για τυχόν θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων. Δικαίωμα περιορισμού και εναντίωσης Ο Χρήστης έχει δικαίωμα να ζητήσει να περιοριστεί η επεξεργασία των δεδομένων του, εφόσον αμφισβητεί την ακρίβεια των δεδομένων μέχρις ότου επαληθεύσει την ακρίβεια αυτών, αν η επεξεργασία είναι παράνομη ή αν έχει αντιρρήσεις για την επεξεργασία και αν η Επιχείρηση δεν χρειάζεται άλλο τα δεδομένα αλλά τα ζητάει ο χρήστης για θεμελίωση, άσκηση και υποστήριξη νομικών αξιώσεων. Ο χρήστης ενημερώνεται πριν από την άρση του περιορισμού. Επίσης, ο Χρήστης έχει δικαίωμα να αντιτάσσεται ανά πάσα στιγμή για λόγους που σχετίζονται με την ιδιαίτερη κατάστασή του, στην επεξεργασία των δεδομένων του που γίνεται νόμιμα και συγκεκριμένα στις περιπτώσεις που είναι απαραίτητη για εκπλήρωση καθήκοντος που επιβάλλει το δημόσιο συμφέρον ή λόγω ύπαρξης εννόμου συμφέροντος. Στην αίτηση εναντίωσης θα πρέπει να αιτιολογεί στις ιδιαίτερες περιστάσεις οι οποίες δικαιολογούν την εναντίωσή του. Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι θίγεται κατά οποιονδήποτε τρόπο η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να προσφύγετε, εφόσον το κρίνεται αναγκαίο, στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Λήψη / Διαγραφή Δεδομένων Σύμφωνα με τον ΓΚΠΔ (GDPR): Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε ή να διαγράψετε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που έχουν συλλεχθεί από εμάς. Στην περίπτωση που είστε εγγεγραμμένος χρήστης θα πρέπει να κάνετε login στο λογαριασμό σας και κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του λογαριασμού σας θα δείτε τις δύο επιλογές (Διαγραφή και Προβολή) που έχουμε ετοιμάσει για εσάς. Σε κάθε άλλη περίπτωση ή αν έχετε παραγγείλει ως επισκέπτης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε και πάλι να ζητήσετε την αποστολή των δεδομένων σας ή τη διαγραφή τους στέλνοντας μας email μέσω των στοιχείων που θα βρείτε στη σελίδα της επικοινωνίας μας.  
Accessibility

Μη
φεύγεις
στάσου !

Έχεις δει τις τελευταίες μας προσφορές ;
Παιδικές φόρμες για αγόρια και για κορίτσια

mono me 9.99€